Me

Koirat ovat osa perhettä. Koirat ovat osa elämää, mukana seikkailussa, niin hyvissä, kuin haastavissa. Koiran tulee saada olla koira. Meidän ihmisten tärkein tehtävä on oppia tuntemaan oma koira, kunnioittaa koiraa ja luoda paras mahdollinen koiramainen elämä.

MARI

img_4629

Olen eläinrakas käsityöläinen ja eläintenkouluttaja, joka rakastaa sekä mäntymetsän, että meren tuoksua. Eläimet ja luonto ovat aina kuuluneet elämääni, samoin kuin lankakerät, kangaspakat ja ideat, joita kaikkia ei millään ehdi toteuttaa.

Opin ja opiskelen jatkuvasti uutta. Erityisesti minua kiinnostaa se miten koiraa voi virikkeistää kotona ja lähiluonnossa. Antaa koiran olla koira.  Ohjaan myös satunnaisesti erilaisia käsityö-ja koirakursseja.

Nykyinen koirani, Taisto Terrieri, on aina valmis seikkailuun ja valloittamaan uusia rantoja kanssani. Kaupungissa asuvana koiranomistajana lähiluonnon muuntaminen koiralle suureksi seikkailuksi on jokapäiväistä, juhlaa on pakata rinkka ja suunnata koiran kanssa ‘isoon luontoon’ samoilemaan.

jäsen 2019

TAISTO

Taisto Terrieri, Bistro Mighty Dear Dante

Syntynyt 2012

2016-06-12-13-21-26

Parsonrusselista rotuna: Rodun alkuperäinen tarkoitus on ollut metsästys. Rotu onkin omimmillaan aktiivisessa perheessä, jossa koiralle on tarjolla riittävästi puuhaa, liikuntaa ja sosiaalista toimintaa. Koira on mielellään mukana kaikessa puuhassa omistajansa mukana. Parsonrusselin keskimääräinen elinikä on noin 13-14 vuotta ja rodun terveystilanne on hyvä.

Taisto Terrieri on puuhakas, kaikessa mukana ja todella utelias. Samalla koira on arka ja pelkää isompia mustia koiria (muutama ikävä kokemus taustalla), eikä pidä vieraiden ihmisten tungettelusta reviirilleen, varsinkaan koskettelusta. Kun tutustuminen tehdään koiran ehdoilla vieraasta tulee helpolla Taisto Terrierin paras uusi ystävä.

Taisto Terrieri on kokeillut Rally-tokoa, koiratanssia, agilitya, doboa, noseworkkia… Eniten koiraa innostaa nenätyöt, kuten jäljestys. Lempiliikunta on uinti.

Taisto Terrieri on innokas kulkuneuvoilla liikkuja. Hissit, ratikat, metro, bussit, veneet, junat, autot… Kaikki mikä liikkuu kiinnostaa ja kyytiin hypätään heti, kun se on mahdollista. Myös suppailu ja kanootti innostavat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

%d bloggers like this: