Koirat

 

 

2016-06-12-13-21-26

 

Taisto Terrieri, Bistro Mighty Dear Dante

Syntynyt 2012

Parsonrusselista rotuna: Rodun alkuperäinen tarkoitus on ollut metsästys. Rotu onkin omimmillaan aktiivisessa perheessä, jossa koiralle on tarjolla riittävästi puuhaa, liikuntaa ja sosiaalista toimintaa. Koira on mielellään mukana kaikessa puuhassa omistajansa mukana. Parsonrusselin keskimääräinen elinikä on noin 13-14 vuotta ja rodun terveystilanne on hyvä.

Taisto Terrieri on puuhakas, kaikessa mukana ja todella utelias. Samalla koira on arka ja pelkää isompia mustia koiria (muutama ikävä kokemus taustalla), eikä pidä vieraiden ihmisten tungettelusta reviirilleen, varsinkaan koskettelusta. Kun tutustuminen tehdään koiran ehdoilla vieraasta tulee helpolla Taisto Terrierin paras uusi ystävä.

Taisto Terrieri on kokeillut Rally-tokoa, koiratanssia, agilitya, doboa, noseworkkia… Eniten koiraa innostaa nenätyöt, kuten jäljestys. Lempiliikunta on uinti.

Taisto Terrieri on innokas kulkuneuvoilla liikkuja. Hissit, ratikat, metro, bussit, veneet, junat, autot… Kaikki mikä liikkuu kiinnostaa ja kyytiin hypätään heti, kun se on mahdollista. Myös suppailu ja kanootti innostavat.