Hyvää Joulua!

Me toivotamme teille, ihanat lukijat, juuri sellaista joulua, kun toivotte! Vietät pyhät sitten suvun, perheen tai ystävien kera maalla tai kaupungissa toivomme, että joulusi on täydellinen juuri sinulle.

Muista jouluna myös koiraasi! Muuttuva rytmi, kuusi sisällä, lahjapaketit, vieraiden kyläilyt, lasten kärsimätön joulupukin odotus, notkuvat ruokapöydät ja itse joulupukki saattavat hämmentää koiraa.

Pidä huoli, että koiralla on aina oma turvapaikka minne vetäytyä, että koira saa tarpeeksi lepoa, eikä pääse käsiksi kiellettyihin herkkuihin, eikä varsinkaan traumatisoidu joulupukista.

Joulun tarkoitus ei ole suorittaminen, vaan hiljentyminen tärkeimpien asioiden äärelle. Nauti rauhasta, levosta, läheisten seurasta ja yhdessäolosta. Tee koirasi kanssa ulkoiluja yhdessä, seikkailkaa, tutkikaa ja ihmetelkää. Ottakaa päiväunet yhdessä sohvalla, nauttikaa läsnäolosta ja hetkestä.

Jos kaipaat lukemista tässä muutama valikoitu linkki blogiin

Jos kaipaatte jouluna vaihtelua ulkoiluun tämä on teille!

Jos joulu stressaa lue täältä vinkit helpotukseen.

Kulinaristi koiralle voit kerätä oman maistelulaudan.

Ulkoillessa voitte myös harjoitella parkouria.

Jos haaveilet ulkomaanmatkasta täällä vinkit koiran kera lentämiseen.

Ja uuteen vuoteen voi varautua näillä vinkeillä.

 

Ihanaa, kaunista, rentoa joulua! Me jäämme myös joululomalle ja palaamme blogiin tammikuun alussa! Kiitos teille kaikille lukijoille vuodesta 2018. Tehdään vuodesta 2019 vielä parempi parhaille ystävillemme!

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s