Parhaat lahjavinkit koirille ja koiraihmisille!

Koska toisinaan lahjahankinnat ja täydet kauppakeskukset saattavat aiheuttaa turhaa joulustressiä kokosimme meidän parhaat lahjavinkit rakkaille ystäville, suvulle ja koirille.

Suosi eettisiä, kestäviä lahjoja, jos mahdollista osta lahja/elämys paikalliselta yrittäjältä. Älä pakota koiraasi sisätiloissa kutittavaan, hiostavaan jouluvillapaitaan. Jos ostat koiralle kuusen alle leluja pyri varmistamaan, että lelu on tehty reilusti, lelu ei sisällä turhia kemikaaleja, eikä ole tehty fleecestä. (Fleecestä irtoaa mikromuovia, joka ei kuulu koirasi vatsaan tai keuhkoihin)

Perheen pienimmille. Niille, jotka uskovat joulupukkiin ja ovat tulevaisuuden koiranomistajia. Vuh! Vuh! Kuka siellä? Sari Airolan kuvatietokirja koirista.

Kaunis kuvitus ja ihania koiria.

Hänelle, joka harkitsee koiran ottamista tai jolla jo on koira ja haluaa oppia lisää. Tämä on kirja, jonka jokainen koira valitsisi. Saaran  kirjoittaa myös loistavaa blogia.

Koira kiittää tämän kirjan hankinnasta.

Hänelle, jota kiinnostaa elämäntarinat, kasvukertomukset, maailman tila. Huikean mielenkiintoinen, liikuttava, inspiroiva kirja. Jokainen meistä voi olla alku muutokselle, jos niin haluamme. 

Kirja kovasta työstä, unelmasta ja tietysti koirista.

Hänelle, joka on innostunut koiran kanssa harrastamisesta, koiran hyvinvoinnista ja ylipäätään haluaa oppia lisää koirasta. Canis-lehti on suomalainen koiraharrastajan tietolehti, joka ilmestyy kuudesti vuodessa iloa siis läpi vuoden.

Canis-lehti tulee luettua uudelleen ja uudelleen.

Hänelle, jota kiinnostaa yhtä lailla koirat ja kulttuuri. Four&Sons on englannin kielinen kahdesti vuodessa ilmestyvä lehti. Upeita kuvia koirista, kattavia juttuja taiteesta, ihmisistä ja kaikesta kauniista.

Kielikylpy koiriin ja kulttuuriin.

Hänelle, joka arvostaa pehmeitä paketteja. Lastenkirjantekijät Karoliina Pertamo ja Reetta Niemelä perustivat Runokoira– puodin.

Hänelle, jolla on jo kaikkea ja joka arvostaa muiden auttamista. Lahjoita valitsemasi järjestön kautta ateria kissalle, rokotus koiralle tai vaikka kodittoman eläimen mikrosirutus. Esimerkkinä Hesy, Tuulispää tai Kulkurit.

Hänelle, joka rakastaa elokuvia. Vuoden kaunein elokuva, jonka jaksaa katsoa uudelleen ja uudelleen ja aina löytää animaatiosta uutta. Isle of Dogs.

Huikea seikkailu odottaa!

Koirille, jotka ansaitsevat kaiken mahdollisen hyvän.

Tee itse meidän ohjeilla kierrätyskankaista lelut koiralle: Nuuskumatto, Lohkopallo, Naminoppa, Solmupallo, Lonkeropallo, Namikerä ja Villapallo

Osta kotimainen Ruohotuvan, löytyy Facebookista, kanin käpälä, nahka tai kanidummy.

Osta koiralle paikalliselta, laadukkaalta yrittäjältä kehonhuolto. Koirasi kiittää hyvästä hetkestä hieronnassa, osteopaatilla tai vaikka vyöhyketerapiassa. 

Tärkeintä joulussa, ja koiran omistamisessa ylipäätään, on läsnäolo. Ole läsnä rakkaillesi niin arjessa, kuin joulunpyhinä. 

Advertisement

2 vastausta artikkeliin “Parhaat lahjavinkit koirille ja koiraihmisille!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s