Joulukalenteri/ luukku 2

20171104_122707.jpgKoska viimeksi koirasi kävi hierojalla/osteopaatilla/vyöhyketerapeutilla?

Koirien lihakset kipeytyvät aivan kuin meillä ihmisillä. Osa koirista kävelee jäykästi, makaa vain toisella kyljellään tai saattaa jopa olla ärtyisä lihaskipuja vuoksi. Koira kannattaa käyttää hyvällä, ammattitaitoisella hierojalla ainakin kerran vuodessa. Näin mahdolliset lihasjumit löytyvät ja koira saa avun kipuun.

Taisto Terrieri käy sekä hierojalla, vyöhyketerapiassa, että osteopaatilla. Taisto Terrieri on innokas hyppijä, joten jalkojen lihakset ovat välillä kovilla. Koira osaa jopa itse kävellä hierojan ovelle lenkillä, selkeä merkki, että Taisto Terrieri haluaa varata ajan lihashuoltoon.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s