Marin lupauksia ja muistoja

IMG_4701.JPGVoihan Tate, Taisto Taateli minkälainen vuosi meillä on takana!

Jos minä saan valita vuoden kohokohdat ne on:

-retket lähirannoille ja metsiin! Olet näyttänyt hienoja polkuja, kiviä ja kantoja, joita en olisi ehkä nähnyt ilman sinua! Osaat myös suunnistaa uskomattoman hyvin metroasemalle ja koirien lelukauppaan mistä tahansa suunnasta.

-se riemu, kun pääset ystäviemme mökille ja puutarhatöihin! Kykysi vainuta kuopankaivuu ja rautalapio on ilmiömäinen! Sanoin terrierimäinen sitkeytesi roikkua lapion kannoilla herättäen hilpeyttä meissä ihmisissä.

-kesän retket, ensin melonta ja sitten Lappi. Olit loistavan hyvää matkaseuraa niin kanootissa, kuin tunturilla! Istuit kauniisti kanootissa, olit ensimmäinen tunturin huipulla, kotiuduit telttaan ja jaksoit pitkät automatkat.

-kohtaaminen Karen Webin kanssa. Löysin eteeriset öljyt ja zoopharmacognosyn tukemaan hyvinvointiasi. Opit heti itse pyytämään öljyjä, kun niitä tarvitset, mikä kertoo öljyjen olevan todella mieleesi.

-Katariina Tiiran Smartdog testi, jossa osoitit miten uskomattoman taitava olet lukemaan eleitä ja vihjeitä. Loistit testeissä ja minä sain tukea ja ymmärrystä tavastasi toimia. Aivan uusia ovia aukeni käynnin ansiosta. Lisäksi tämä kohtaaminen muistutti siitä, miten ohjaajissa on hyviä ja huonoja. Ja minä kuuntelen vain hyviä, lupaan!

-kaikki ne hetket, kun olet osoittanut miten hetkessä eläminen on elämän sisältö ja tarkoitus!

 

Ensi vuodelta toivon meille:

-hetkiä ja kohtaamisia, uuden oppimista meille molemmille

-sinulle vinkuleluja ja makoisia luita

-punkkien katoamista maailmasta tai myrkyttömän, tehokkaan punkkien karkoitusaineen löytymistä

Lupaan jatkaa kasvua rinnallasi, luoda sinulle niin hyvät puitteet sinulle hyvään elämään kuin kykenen ja yhdessä teemme arjesta suuren seikkailun!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s